Van artiestenmanagement tot culturele promotie

Crowdfunding actie voor Plazas Latinas

De ondernemers op het Lieve Vrouwekerkhof in Amersfoort hebben de koppen bij elkaar gestoken en hebben het plan opgevat om op 17 en 18 augustus Plaza Latinas, een Latijns Amerikaans feestje, te organiseren. Kleiner, intiemer, maar met een grote knipoog naar Dias Latinos, een festival wat helaas dit jaar geen doorgang kan vinden.
Er treden diverse muziekgroepen op met zonnige en zwoele klanken. Het is ook een feest waarbij gedanst moet worden. Frenkie van Dansschool Salsa Perfecta geeft workshops en tijdens de bandjes kan iedereen zelf salsa, merengue of batchata dansen.
De klinkertjes op het Lieve Vrouwekerkhof zijn echter te stroef om lekker rondjes te kunnen draaien en zijn niet ‘high heel proof’. Daarom vragen we dansliefhebbers om een donatie voor een echt fijne dansvloer. Deze is glad en zonder naden en kieren. Hij komt voor het podium te liggen, zodat het plein daar verandert in een dansende massa.

Met elke bijdrage van €10,- kunnen we een vierkante meter vloer leggen. We gaan in eerste instantie voor een dansvloer van 100 vierkante meter, maar als er meer wordt bijgedragen wordt de vloer ook groter. - Hier kun je doneren.

    ► nieuwsoverzicht