Van artiestenmanagement tot culturele promotie

SaraLee Vos

Als dochter van een jazz-saxofonist kreeg SaraLee Vos (*1979) de muziek van Sarah, Ella en Billie met de paplepel ingegoten. Zodoende vormde zich reeds op jonge leeftijd de donkere sound, die later een van haar kenmerken zou worden. Na de HAVO voor Muziek en Dans, studeerde zij aan het Conservatorium van Rotterdam bij o.a. Fay Claassen.
Ondertussen deed zij een schat aan praktijkervaring op als solozangeres in Pasta e Basta en met haar eigen band, waarin ook de jonge talenten Jasper van Hulten (drums) en bij tijd en wijle Rik Mol (trompet) aanschoven. Daarnaast deed zij studio- en sessiewerk voor onder meer Miko Weaver (Prince), Monsieur Dubois, Postmen, de gospeltrain van Berget Lewis,waar zij een theatertour mee deed en de Rotterdamse "founder of the feast" Ted Langenbach (Now &Wow). Zowel haar authentieke sound als haar timing en improvisaties zijn haar kracht.

Alexander Beets is een muzikale all-rounder, die in de traditie speelt van de legendarische rietblazers Stanley Turrentine, Sonny Rollins en Houston Person. Alexander ‘Hurricane’ Beets is één van de zeldzame tenorhelden die Nederland rijk is (Parool). Hij maakte furore met de Beets Brothers en werkte met talloze kopstukken uit de (inter)nationale jazz, onder meer op North Sea Jazz en in Beijing.

SaraLee
Alexander Beets (fotograaf Anne Noa Moolhuyzen)
SaraLee